bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
>> SingeltrÀsket11/10/05
What becomes of the broken hearted?03/10/05
GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


SingeltrÀsket

Av: Green
11/10/05

Nu e man nybliven singel. Vad jag kan minnas sÄ har jag nog aldrig gillat att vara singel. Visst, singellivet har absolut sina fördelar. Man behöver inte tÀnka pÄ eller anpassa sig efter nÄgon annan. man kan dricka sig efterbliven, en eller flera gÄnger, varje helg utan att fÄ ett fullstÀndigt överfall nÀr man kommer hem. Man kan ju göra massa impulsiva grejjer. Man Àr fri. Men jag har svÄrt att uppskatta singellivet.

"Va fan vill jag"

Jag ser helt enkelt fler nackdelar med att vara singel. Jag Àr nog lite beroende av att ha ett förhÄllande. De e en skön kÀnsla. En kÀnsla av trygghet och vÀrme Àr vÀl en bra beskrivning. Jag Àr inte mycke för 'one night stands'. Visst, de kan va helt ok dÄ och dÄ. Men jag Àr helt enkelt inte den typen. Jag vill ha mer Àn bara "ja de va skönt för mig ocksÄ vi kanske ses nÄn gÄng". Jag vill ha nÄgon jag kan vara med. NÄgon att mysa med. NÄgon att dela glÀdje och bekymmer med. Man har ju kompisar som finns till ens förfogande. Men en kvinna Àr en kvinna. Jag mÄr oftast bara dÄligt av att gÄ hem med nÄgon och sen aldrig ses mer. Jag vill ha ett förhÄllande, jag vill ha passion! Den bÀsta delen i ett förhÄllande e dom första mÄnaderna. DÄ man fortfarande Àr sÄ dÀr riktigt kÀra. Ni vet. NÀr man svÀvar pÄ moln med fjÀrilar i magen och allt e sÄ sjukt jÀvla underbart. Man börjar lÀra kÀnna varandra pÄ riktigt. PÄ djupet liksom. Man kan kÀnna hur relationen utvecklas. De finns inget bÀttre Àn nÄgon som verkligen förstÄr en. Som kÀnner en utan och innan. Men man ska lyckas hitta nÄgon. Det Àr först nÀr man blir singel som man inser hur jÀvla svÄrt det faktiskt Àr. Kanske inte för alla. Men för mig. Vart fan ska man trÀffa nÄgon? Gymmet? Fiket? Internet kanske? Men det kÀnns opersonligt pÄ nÄgot sÀtt. Lite grisen i sÀcken. Och pÄ krogen fÄr man ju aldrig raggat nÄtt. Det beror pÄ den enkla anledningen att för om man över huvudet taget ska vÄga glida (lÀs vingla) fram till nÄgon mÄste man dricka sig till ap-stadiet dÀr minsta lilla försök till flirt blir sÄ pinsamt patetiskt att man borde va förvÄnad över att man inte blir landsförvisad med omedelbar verkan. Nu nÀr jag vÀl har insett att jag Àr singel igen efter ett förhÄllande blir jag jÀvligt orolig.

color:#aaaaaa">"Ska man fastna i singeltrÀsket nu"

Ska man fastna i singeltrÀsket nu? Fan, jag hatar ju singeltrÀsket! Men man fÄr ju inte bli desperat nu. Man mÄste va cool. Ta de lugnt och inte bli för angelÀgen. För min del sÄ Àr det alltid nÀr jag minst anar det som jag trÀffar nÄgon. Det blir alltid en överaskning. Men de Àr samtidigt svÄrt med förhÄllanden. Att fÄ allt och funka. Det finns inga perfekta förhÄllanden. Det finns inga förhÄllanden utan brÄk och tjaffs. Alla förhÄllanden har sinna motgÄngar. Men för att ett förhÄllande ska funka sÄ mÄste man tillsammans övervinna alla motgÄngarna. Man fÄr inte ge upp. Men ibland ger man upp. Ibland Àr det oundvikligt. Det Àr dÄ man mÄste inse att det Àr över och gÄ vidare. GÄ tillbaks till singeltrÀsket och börja sökandet igen. Eftersom vÄrat avlÄnga land har blivit belönat med sju kalla grÄa mÄnader med regn och slask om Äret, sÄ Àr det vÀl inte direkt en fördel att bli singel precis nÀr denna depressionsperiod har börjat. Men just nu Àr jag bara jÀvligt förvirrad. Jag vet inte ens om jag vill trÀffa nÄgon. Men jag vill inte va singel heller. Fan, man blir ju irriterad pÄ sig sjÀlv! Va fan vill jag? Och om jag vet vad jag vill, hur ska jag gÄ till vÀga? Jag vet inte om ni har sett filmen 'Eternal sunshine of the spotless mind'. DÀr raderar dom folk ur minnet. Det hade vart praktiskt. Om man bara hade kunnat radera sina ex. Det hade vart sÄ mycket lÀttare att gÄ vidare. Men jag antar att de skulle ha sina nackdelar. Det kan va skönt att tÀnka tillbaks pÄ alla bra stunderna i ett förhÄllande. Att de va vÀrt det trotts allt, fast man blev totalt knÀckt nÀr det tog slut. Man ska nog helt enkelt lÀra sig av sina misstag och erfarenheter. Livets hÄrda skola som det heter. Som tur Àr sÄ har man ju vÀnner som alltid finns dÀr och stÀller upp.

"Det blir alltid en överaskning"

För det Àr jag evinnerligt tacksam! Nu ska jag försöka njuta av singellivet sÄ gott de gÄr. Snart, nÀr man minst anar, sÄ trÀffar man nÄgon. DÄ kan man se tillbaka och skratta Ät dagar dÄ livet pissade en rakt i ansiktet. Det var vÀl allt jag hade att erbjuda i denna krönika. Jo, en sak till. Jag gillar lÄnga promenader och mysiga hemmakvÀllar...

/Green