bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
>> Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
SingeltrÀsket11/10/05
What becomes of the broken hearted?03/10/05
GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


Blue Ocean Strategy

Av: Measto
29/01/09

Om man har vart ute och jobbat och rest i ett Är sÀger det sig sjÀlv att man har fokuserat merparten av sin tid pÄ att Àta smarrigt men kanske inte alltid sÄ nyttigt. En alkoholhaltig dryck eller tvÄ till lunch, mellanmÄl och middag Àr ju ocksÄ en sak som förgyller men samtidigt fyller. Och tÄ tÀnker jag pÄ fett i kÀrlen. Mjaa lÀkarkunskaper ska vi inte dra hÀr men slutsatsen man kan dra Àr att man gÀrna inte fokuserar pÄ att vara sund utan snarare siktar pÄ att bli rund.

"Som en helt naturlig stretch efter ett hÄrt pass"


Efter att semestern tagit slut inser man att livet inte Àr lika bekymmerslöst som man gÀrna vill ha det och att ölens charm inte förlÀnger livet. För att göra en lÄng historia kort har jag sedan en tid börjat trÀna i form av simning, men det Àr inte det vi ska fokusera pÄ nu.

Valhallabadet Àr en gammal skön badanlÀggning frÄn den tiden det fanns pengar och engagemang för kommunal verksamhet och lokaler för allmÀnheten. Badhuset har sett sina glada glansdagar pÄ 60-talet men har Äldrats med en viss vÀrdighet. Vad det gÀller simning har jag en strategi för att slippa undan de stora massorna av folk, vi kan kalla det min blue ocean strategy. Den gÄr ut pÄ att det gÀller att komma till badhuset vid exakt rÀtt tidpunkt för att komma i det sÄ kallade generationsskiftet. Fokus Àr pÄ morgonen, men inte direkt nÀr de öppnar, dÄ Àr det direktörerna som trÀngs, folk som Àr up and comin i karriÀren och ska vara pÄ möte om en timme och diskutera budgeten. Kommer man för sent har skolklasserna kommit och det vimlar av barn som skriker och gapar och hoppar i poolen. Stunden dÀremellan som omfattar ca. 45 minuter Àr min spot. Det Àr jag och ett trettiotal pensionÀrer som har möjlighet att vara dÀr just den tiden pÄ dagen, vi som inte behöver vara nÄgon annanstans. Och det Àr vÀl trevligt, det Àr vÀl ingen som har nÄgot emot pensionÀrer?

Gubbsnopp! Efter att en viss Älder intrÀtt verkar det som att man fÄr en annan relation till sin kropp. Eller Àr det sÄ att efter en viss Älder sÄ har man inte chans att visa upp sin kropp pÄ samma sÀtt som förr i vÀrlden. PensionÀrerna Àr nÄgon annanstans Àn jag Àr i vilket fall för det enda man ser kl 07.45 i badhusets omklÀdningsrum för herrar Àr just: snopp.

"Som en helt naturlig stretch efter ett hÄrt pass"

Jag har en teori att deras avslappnade stil i omklÀdningsrummet, i duschen, i bastun dÀr nÄgon
form av skylning för övriga besökande inte existerar handlar om att de VILL att man ska se deras nakna kroppar. Inte för att jag Àr blyg och badar i burka, men ska jag frÄn duschen till ombytesskÄpen och har en handduk i handen sÄ kan jag ju lika gÀrna hÄlla den framför mig. Visst jag kanske gör en stor grej av saken hÀr, det kan ju lika gÀrna va sÄ att nÀr man har kommit till en anstÀndig Älder sÄ orkar man inte bry sig om folk tittar eller inte tittar, visst jag gör en för stor sak av saken, till hit.

Efter att man tagit sina vĂ€ndor i poolen Ă€r det dags för dusch och bastubad, att folk Ă€r nakna i duschen Ă€r ju inte sĂ„ mĂ€rkvĂ€rdigt. Men att folk sitter och vresar i bastun och gĂ„r och drar i en viss kroppsdel likt ett barn Ă€r i mina ögon en smula speciellt. PĂ„ valhalla finns tvĂ„ olika bastur, en vĂ„t och en torrbastu. De bĂ€gge skiljs Ă„t av en glasvĂ€gg sĂ„ man ser rakt in i respektive bastu. DĂ€r sitter jag pĂ„ en bĂ€nk och försöker fokusera lĂ„ngt bort för att slippa titta pĂ„ gubbsnopp konstant och blicken fĂ„r dĂ„ falla in i torrbastun. Å vad möts min blick av dĂ€r tro, en man har lagt sig pĂ„ sida pĂ„ en av bĂ€nkarna, hans vĂ€nstra ben har han stöd mot vĂ€ggen. Som en helt naturlig stretch efter ett hĂ„rt pass. Men vad gör han med handen, jo han smeker lĂ€ngs benet, smeker penis, fortsĂ€tter upp till ansikte och hĂ„r. Vi kör den igen lĂ„r-penis-ansikte-hĂ„r. Men för i helvete tĂ€nker jag och kollar Ă„t höger, dĂ€r böjer sig en Ă€ldre man ner mot golvet och jag som sitter rakt i linje bjuds pĂ„ anal-baksida pung- penis. Jag börjar bli orolig, jag börjar fundera pĂ„ om min blue ocean va sĂ„ smart trots allt. Funderar pĂ„ om det sitter lappar nĂ„gonstans som kungör ”bögtimmar 7-8 onsdagar”.

"Som en helt naturlig stretch efter ett hÄrt pass"

Kollar inte folk vĂ€ldigt mycket pĂ„ mig? Är dom ute efter lammkött? Varför Ă€r jag den ende under 55 hĂ€r? SĂ„ Ă€r det ju naturligtvis, detta Ă€r nĂ„gon form av köttmarknad och som Ă€r ute efter den nya unga killen. Jag kommer bli dagens bitch, GIMP of the day! Jag fĂ„r skynda ut, annars kommer dom stĂ€lla sig i ring runt mig och börja smeka sig mot mig, jag vet det! Trots att detta upprepar sig varje vecka sĂ„ har jag inte bytt min spot mot varesig Up and Comin-timmen eller Barnskriks-timmen, jag Ă€r kvar pĂ„ pensiotimmen. Ja jag vet jag inser de samtidigt som jag skriver det, jag hĂ„ller pĂ„ att bli som dom, Ă€ven jag transformeras sakteliga mot en bastupungs-smekare, var Ă€r dagens GIMP?!

/Measto